Лекція доцента та директора Центру підприємництва та інновацій у Коледжі бізнесу Труласке Університету Міссурі про Chat GPT

25 квітня відбулася онлайн-лекція Дж. Скотта Крістіана, доцента та директора Центру підприємництва та інновацій у Коледжі бізнесу Труласке Університету Міссурі про Chat GPT та особливості його використання в освітньому просторі. Викладач ЦК “Туризму, інформаційних технологій та іноземної мови” Бараннік Світлана Михайлівна зі студентами долучилась до лекції.
Впродовж лекції визначили можливі ризики та переваги роботи зі штучним інтелектом в освітньому процесі та розібрали ключові особливості роботи з Chat GPT.
Chat GPT може бути корисним інструментом для вдосконалення навчального процесу в галузі туризму. Зокрема, за допомогою Chat GPT можна навчити студентів ефективно спілкуватися з туристами з різних країн, надавати їм інформацію про різні місця та визначати їхні потреби. Крім того, Chat GPT може бути використаний для автоматичної генерації туристичних текстів та описів місць відпочинку, що дозволяє економити час і зусилля викладачів та студентів. Проте завжди слід памʼятати, що штучний інтелект не знає правильної відповіді на ваші запити, він лише намагається спрогнозувати її найімовірніший варіант.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *