Онлайн урок на тему «Молодь та європейська інтеграція»

Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності за підтримки Центру Нова Європа провело онлайн урок на тему “Молодь та європейська інтеграція”. Лекцію провела Маріанна Фахурдінова з Центру Нова Європа. Захід відбувся у місті Запоріжжя 17 травня 2023 року з 15:00 до 16:30. Формат заходу був онлайн.

Аудиторією уроку були  студенти 1-2 курсів коледжу. Головною метою уроку було розширити знання про Європейський Союз та євроінтеграцію України, а також підвищити мотивацію молоді до самостійного вивчення ЄС та відносин Україна-ЄС.

Онлайн-урок включав наступні теми:

  1. Цікаві факти про ЄС: Лекторка Маріанна Фахурдінова поділилася цікавими фактами про Європейський Союз, які привернули увагу слухачів та спонукали до активної участі.
  2. Стисло про історію відносин України та ЄС: Була представлена історична довідка про відносини України та ЄС, починаючи з підписання Угоди про партнерство між Україною та ЄС та подальших етапів співробітництва.
  3. Чи готова Україна до ЄС, про реформи в Україні: Лекторка детально розповіла про процеси, які відбуваються в Україні у зв’язку з підготовкою до вступу до ЄС, а також про необхідні реформи у різних сферах життя.
  4. Ставлення українців та європейців до вступу України до ЄС: Була проведена дискусія про ставлення українців та європейців до ідеї вступу України до Європейського Союзу, а також про користь і виклики, які пов’язані з цим процесом.

Участь слухачів була активною та зацікавленою. Всіі проявили бажання дізнатися більше про ЄС та взаємовідносини України з Європейським Союзом.

Загалом, онлайн-урок “Молодь та європейська інтеграція” був успішним заходом, що дозволив срозширити свої знання про ЄС та євроінтеграцію України. Заходи, організовані Центром Нова Європа, сприяють підвищенню мотивації молоді до самостійного вивчення та розуміння важливості взаємовідносин України з Європейським Союзом. Бажаючи можуть переглянути лекцію в записі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *