Засідання ЦК «Управління, право та гуманітарні дисципліни»

Днями відбулося перше засідання 2023-2024 навчального року ЦК «Управління, право та гуманітарні дисципліни», де серед розглянутих питань були обговорені програми практичної підготовки здобувачів освіти 2 та 3 курсів: «Програма Навчальної практики», «Програма Виробничої практики» та «Наскрізна Програма практичної підготовки». З метою налагодження взаємодії освіти і ринку праці було запрошено стейкхолдера, кандидата юридичних наук, доцента, адвоката адвокатського бюро «Павла Назаренка», доцента кафедри кримінального, цивільного та міжнародного права НУ «Запорізька політехніка» НАЗАРЕНКА Павла Григоровича, який взяв участь у засіданні, зокрема обговоренні питань практичної підготовки здобувачів освіти спеціальності 081 «Право».
Однією з основних переваг таких зустрічей є обмін інформацією та досвідом. Викладачі коледжу можуть дізнатися, які навички та знання вимагають роботодавці, що допоможе їм краще готувати студентів до майбутніх викликів. Стейкхолдери, у свою чергу, можуть дізнатися про інноваційні методи навчання та дослідницькі проєкти, які розвивають викладачі, і зробити свій внесок у поліпшення освітнього процесу.
Також зустрічі між викладачами коледжу і стейкхолдерами є важливим елементом покращення якості освіти та розвитку освітніх інститутів. Обмін ідеями, досвідом та інформацією сприяє створенню ефективної освітньої системи, яка готує студентів до успішного майбутнього та задовольняє потреби сучасного суспільства. Такі зустрічі сприяють ще більшому співробітництву між всіма учасниками освітнього процесу для досягненнят спільних цілей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *