Всеукраїнський конкурс “Уся правда про НМТ з математики”

Здобувачі освіти нашого коледжу активно готуються до національного мультипредметного тесту з математики, і для досягнення цієї мети другокурсники беруть участь у Всеукраїнському конкурсі “Уся правда про НМТ з математики”, який організовано освітнім проектом “На урок”. Учасники конкурсу виконують цікаві завдання, отримуючи необхідну інформацію для підготовки до національного тесту. Вони детально ознайомлюються з правилами тестування, вивчають типи завдань і аналізують досвід минулих років.
Під час участі в конкурсі можна не лише перевірити свої знання, виконуючи практичні завдання з математики, але й здобути цінний досвід та важливу інформацію, яка допоможе вдосконалити підготовку до майбутнього НМТ.
Загальні результати конкурсу будуть оголошені 03 січня 2024 року, проте вже є перші результати. Вітаємо тих, хто вже приймав участь у цьому захопливому виклику!
Бажаємо всім, хто готується до НМТ-2024, успішно здати тестування з усіх предметів! Нехай це буде перший крок до багатьох подальших досягнень у вашому навчанні та особистому розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *