Базовий курс програмування для початківців від Міністерства цифрової трансформації України

Навички програмування можуть бути корисними для студентів будь-якої спеціальності. Незалежно від того, чи ви працюєте в сфері туризму, фізичної культури і спорту або права, уміння програмування може стати додатковим інструментом у професійній діяльності.

Основи програмування, такі як розуміння логіки, алгоритмів, уміння читати та писати код, можуть допомогти вам у вирішенні завдань більш ефективно, автоматизувати деякі процеси та розробляти інструменти, які спростять вашу роботу.

Наприклад, у сфері туризму ви можете використовувати навички програмування для розробки веб-сайтів або додатків для бронювання турів та подорожей. У галузі фізичної культури і спорту програмування може бути корисним для створення програм тренувань, аналізу даних професійних спортсменів або розробки ігрових програм для фізичних тренувань. В галузі права програмування може бути застосовано для автоматизації процесів обробки документів, аналізу правової інформації та створення власних інструментів для підтримки юридичних послуг.

Тому, навіть якщо програмування не є основною спеціалізацією, воно може стати цінним доповненням до вашого фаху і відкрити нові можливості в професійному розвитку.

Здобувачі освіти І курсу успішно пройшли базовий курс програмування для початківців запропонований Міністерством цифрової трансформації України за підтримки швейцарсько-української Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) у співпраці з науково-популярним медіа «Куншт». Пізнали логіку програмування і його базові поняття. Прослухали, що таке алгоритм, яка різниця між мовами C, C++, Java, Python і дізналися як розробити вебсторінку.

Вітаємо всіх студентів, які успішно пройшли курс та отримали сертифікати на 0,2 кредити ЄКТС!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *