Студенти вiдвiдали мiжнародний форум “Украина – Болгария”

26 березня 2019 року викладачі та студенти спеціальності «Туризм» Запорізького гуманітарного коледжу взяли участь у Міжнародному освітньому форумі «Україна – Болгарія», який пройшов на базі Запорізької державної інженерної академії  (тепер Інженерний інститут Запорізького національного університету) в рамках розвитку Україно-Болгарського співробітництва.

На форумi були обговоренi перспективи спiвробiтництва коледжу та болгарскоi спiльноти Запорiжжя, презентовано туристичну форму для органiзацii прохождения практики студентов в Болгарii, оговорено шляхи пiдвищення iнтересу студентськоi молодi до культури нацiональних меншин Запорiзького краю.

Під час Форуму відбулися виступи представників вищих навчальних закладів міста і області, представників болгарської общини, презентації програм стажування в Болгарії, партнерських вищих навчальних закладів Болгарії та інше.

Від ЗГК ЗНТУ виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Тахтаджиєва Н.І. з доповіддю щодо шляхів взаємодії закладів освіти, що готують фахівців у сфері туризму з національно-культурними товариствами області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *